Zacznę od życzeń, pozwolicie?
Dzisiaj jest ten piękny, niezwykły dzień, w którym można spotkać się w pokaźnym gronie rodzinnym. Życzę Wam dużo jedzenia na świątecznym stole, dobrego opłatka, prezentów. Dużo osób, jednak zapomina, że to właśnie spędzanie czasu z rodziną w dwudziestym czwartym dniu jest najlepsze.
A co najważniejsze i decydujące? Wesołych Świąt, życzę.
I razem z Aquariusem przygotowaliśmy dla Was niespodziankę. Ustaliliśmy nagrody, ja wpisałem losowe liczby, by powstały puzzle i stało się! Za wszystkie pięć rozpoznanych puzzli są bardzo pokaźne nagrody! Dzięki naszemu adminowi, ja też mogę brać w tym udział. Nie obrażajcie się więc, sprawiedliwość taka sama, bo ja w ogóle tego nie układałem ^^ Poniżej przedstawiam linki z różnym stopniem trudności.
Oto pierwsze puzzle na poziomie NAJŁATWIEJSZYMOto drugie puzzle na poziomie ŚREDNIMOto trzecie puzzle na poziomie TRUDNYMOto czwarte puzzle na poziomie TRUDNIEJSZYMOto piąte puzzle na poziomie NAJTRUDNIEJSZYMA poniżej przedstawiamy nagrody. Jak już wspominałem, są one bardzo dobre, ale co mamy żałować? Są Święta!
Za rozwiązanie pierwszych puzzli jest +pięćdziesiąt punktów i jeden rare candy!
Za rozwiązanie dwóch puzzli jest kolejne +sto punktów i dwa rare candy!
Za rozwiązanie trzech puzzli jest kolejne +sto pięćdziesiąt, trzy rare candy oraz dowolny okruch
Za rozwiązanie czterech puzzli jest +dwieście, cztery rare candy oraz dowolny MT/HM/TM
Za rozwiązanie pięciu puzzli jest aż +dwieście pięćdziesiąt, pięć rare candy, dowolny pokemon(mogą być zwykłe, pseudo-legendy i skamieliny!)
Musicie przynieść dowód - tzn. screen z ułożonymi puzzlami! WSZYSTKO BĘDZIE SPRAWDZANE!
Pozdrawiam ^^
EDIT: Czas jest do końca roku! Prace wysyłamy na moje PW