| Shady poluje. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Shady poluje. Pią 05 Gru 2014, 21:09 | |
| Ten płacze dalej, po czym ''podrzyna''(xD) sobie żyły i umiera. BAM! Wystrzał armatni obwieszcza jego śmierć. Zauważasz Sneasela, który wbił nóż w dupsko oprawcy. | |
|
| |
Shadic
Liczba postów : 755 Join date : 03/12/2013 Age : 31 Skąd : Osuchów
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Eevee
| Temat: Re: Shady poluje. Pią 05 Gru 2014, 21:10 | |
| Rzucam Ballem. Nie mam zamiaru skończyć jako następna ofiara XD | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Shady poluje. Pią 05 Gru 2014, 21:12 | |
| Niech, ci będzie > . < Pokemon się łapie i masz pokemona. Proszę podać stan balli i napisać co robisz. | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shady poluje. Pią 05 Gru 2014, 21:29 | |
| Well... stan Balli 21 Idę biegiem przed siebie czekam na jakiś dłuższy w którym mógłbym wykorzystać moje katany epizod popisz się | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Shady poluje. Pią 05 Gru 2014, 21:39 | |
| Znalazłeś jedną z najlepszych trybutek na Igrzyskach Głodowych. Dziewczyna miała nunczako(nunchaku - jak kto woli) oraz jedną maczetę. Uśmiechała się szyderczo - chyba był czas na wielką bitwę uzdolnionych wojowników. Ona zaczęła. Zaczęła biec prosto na ciebie, dostałeś w oko końcówką nunchaku. Obok niej stał Riolu, biegł prosto na twą Vennie. | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shady poluje. Pią 05 Gru 2014, 21:51 | |
| - Vennie zajmiesz się tym pchlarzem? Daję ci wolną rękę - warknąłem wyciągając wszystkie moje katany. Jedną z nich włożyłem do ust by móc trzymać pozostałe dwie w dłoniach. Lekko ugiąłem nogi w kolanach, przyjmując postawę bojową, czekałem na atak przeciwniczki. Postanowiłem tylko rozbroić, nie ranić. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Shady poluje. Pią 05 Gru 2014, 21:58 | |
| Dziewczyna, jednak cię zaskoczyła. Zatrzymała się przy drzewie, spojrzała na ciebie ironicznie i rzuciła w twoje ramię krótkim nożem. Ostrze ledwie cię drasnęło - było zbyt krótkie, a ona na pewno nie trenowała rzucania nożami. Zaczęła biec w twoją stronę z maczetą w ręku. W tym samym czasie Lucario dostawał lanie od Vennie. | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shady poluje. Sob 06 Gru 2014, 18:49 | |
| Postanowiłem bez patyczkowania się rozbroić laskę i spuścić jej manto. Skrzyżowałem ręce i wyciągnąłem, miecze które trzymałem przed siebie niczym rogi byka trzecie ostrze nadal trzymając w ustach, a następnie zaszarżowałem na przeciwnika z okrzykiem "Ushi Bari!" | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Shady poluje. Sob 06 Gru 2014, 19:28 | |
| Spojrzała się na ciebie, jak na idiotę. Gdzieś z oddali nadleciała strzała, która wbiła się w nogę dziewczyny, a ty szybko ją rozbroiłeś. Strzała wbiła się w twoje ramię... Vennie powaliła Lucario i spojrzała się w twoją stronę. - Haha! Tacy słabi... Jesteście moi... Słyszycie? Zginiecie! Nikt wam nie pomoże! Słyszycie? - krzyczy osoba wypuszczająca strzały. Chyba ześwirowała. Jest to żeński głos należący do młodej dziewczyny. | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shady poluje. Sob 06 Gru 2014, 20:05 | |
| - Dobra dość mam tego... - mruknąłem kierując się w stronę skąd wystrzelone zostały strzały, następnie skrzyżowałem trzymane w dłoniach miecze na piersi i zbliżyłem się do celu z duża prędkością z krótkim okrzykiem: "Oni Giri!" Teraz mi zwisało czy ten ktoś przeżyje lub nie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Shady poluje. | |
| |
|
| |
| Shady poluje. | |
|