PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid Empty
PisanieTemat: Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid   Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid EmptySro 25 Cze 2014, 17:18

Piękny słoneczny dzień. Tak. To dziś wyruszasz w swoją podróż by zwiedzić Kanto i pokazać na co Cię stać.
Tak więc, stoisz na środku miasta Cinnabari zastanawiasz się, w którą stronę najpierw wyruszyć? Jest kilka opcji, konkretnie dwie. Albo na północ albo na wschód. Tą decyzję musisz już podjąć sam. Pogoda Ci sprzyja, rodzice po wstawiennictwie pani Anderson też. Charmander wydaje się być zadowolony, ze wyruszył w podróż choć na pewno trochę tęskni za swoim rodzinnym miastem.
Powrót do góry Go down
Splendid

Splendid

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid   Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid EmptySro 25 Cze 2014, 19:16

Pożegnałem się z bliskimi po czym nareszcie mogłem zacząć swoją podróż. Na początek mieliśmy do odnalezienia ognistą płytę, musiała być w jakimś miejscu związanym z tym żywiołem, więc na początek najlepiej udać się na wyspę gorących źródeł. Tak więc skierowałem się w stronę portu, żeby sprawdzić, czy jakiś statek przypadkiem nie płynie w tamtym kierunku.
- Widzisz mój mały, zaczyna się nasza podróż, musimy znaleźć płytki wszystkich żywiołów, aby udowodnić mojemu dziadkowi, że nadajemy się na liderów sali Cinnabar! Razem możemy dokonać wielkich rzeczy! - zwróciłem się do Charmandera po drodze.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid   Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid EmptyNie 29 Cze 2014, 11:15

Na Twoje szczęście mały wycieczkowiec wypływał akurat z portu. Szybko podbiegłeś w tamtą stronę i wsiadłeś po czym wypłynęliście na pełne morze. Oprócz kapitana i dwóch członków załogi byli tu tylko trenerzy i koordynatorzy. Większość płynęła na wyspę by złapać rzadkie Pokemony, które występowały tylko tam. Znalezienie płytki też pewnie nie będzie łatwe, w końcu gdyby leżały na wierzchu to już dawno by je ktoś zabrał.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
Splendid

Splendid

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid   Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid EmptyNie 29 Cze 2014, 16:09

To dopiero szczęście, tylko co powiedziałem o statku, a już płyniemy. Oby dopisało nam także w trakcie poszukiwań. Wyspa gorących źródeł, jest, z tego co wiem niezbyt duża, gorzej będzie z przeszukaniem wszystkich zakamarków. Podobno znajduje się tam jaskinia, w której nie odkryto jeszcze wszystkich korytarzy, gdy tylko dopłyniemy wybiorę się właśnie tam, to najbardziej prawdopodobne miejsce ukrycia pierwszego dysku. tak więc pozostaje tylko czekać, aż dobijemy do brzegu.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid   Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid EmptyPon 30 Cze 2014, 14:11

Podróż nie trwała tak długo jak można by było się spodziewać. Wysepka była bardzo mała, albo inaczej - to co wystawało ponad powierzchnię wody było dość małe. Wygasły krater wulkanu, który po ostatnim wybuchu rozleciał się i został po nim tylko dół nie robił już takiego wrażenia jak przed zagospodarowaniem. W pewnym momencie byliście już na lądzie. Małe kramiki i infrastruktura gorących źródeł robiły wrażenie. Minąłeś je jednak by dojść do jaskini, w której miałeś zacząć poszukiwania.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid   Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid Empty

Powrót do góry Go down

Znaleźć wszystkie dyski! - Gra Splendid
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Walka wszystkie na wszystkie

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: