PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Wybory

Go down 
+15
Pinokio
Phoenix
Kacperro
Makrosek
LugiaFly
Wojas021
luk1313
Kolonista
McClane
Ryuuka
Lizzy
Wredna Kuna
Sebuś
Vaphel
Groteus
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Lizzy

Liczba postów : 119

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Chimchar

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptyPon 28 Paź 2013, 18:17

Czy posiadasz doświadczenia na stanowisku moda/mg?: Owszem Smile
Czy jesteś w stanie poświęcić czas dla forum, conajmniej tyle by w czasie wyznaczonym przez regulamin odpisać graczom?: Mam dużo czasu, jestem nołlajfem.
Czy znasz regulamin forum (radzę go przeczytać by nie było nieporozumień)?: Regulamin musi być Smile
Napisz 5 linijkowy odpis mg:
Najwyraźniej Zespół R ma jakiś plan. Masz w tej sytuacji dwa wyjścia - szpiegować Jessie, by znaleźć jakieś wskazówki, co do pobytu porwanego Laprasa, lub od razu ich zaatakować i zmusić do odpowiedzi. W obu wypadkach jednak najprawdopodobniej dojdzie do walki. Twój Piplup, skarcony przec Ciebie, obrażony odwrócił się i zaczął maszerować w stronę wrogów. Po chwili jednak wrócił do Ciebie w panice, że możecie zostać rozdzieleni. Patrzył na Ciebie wyczekująco, aż podejmiesz jakąś decyzję.

Powrót do góry Go down
Sebuś

Sebuś

Liczba postów : 25

Karta Postaci
Starter: Fennekin

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptyPon 28 Paź 2013, 18:28

I raz jeszcze:
Czy posiadasz doświadczenia na stanowisku mg?: Yup.
Czy jesteś w stanie poświęcić czas dla forum, conajmniej tyle by w czasie wyznaczonym przez regulamin odpisać graczom?: Godzinka, może dwie.
Czy znasz regulamin forum (radzę go przeczytać by nie było nieporozumień)?: Jasne.
Dziewczyna pokręciła głową, odpowiadając na twoje pytanie o aktualny stan Pikachu.
- W zasadzie wygląda na to, że nie wiemy nic - odezwała się dopiero po kilku minutach, opierając się niedbale o ścianę Centrum. - Walka z całą tą chmarą wyczerpała go całkowicie, siostra Joy nie wie, czy w ogóle to przeżyje. Musimy czekać.
Musimy czekać - łatwo jej to mówić. Czekać, czekać. Równie dobrze moglibyście się zająć innymi rzeczami, prawda? Na przykład jakiś mały trening albo wyjście do sklepu? Wszystko, byle tylko na razie nie martwić się o mysz...
Powrót do góry Go down
Ryuuka

Ryuuka

Liczba postów : 15

Karta Postaci
Starter: Noibat

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptyNie 03 Lis 2013, 20:03

Czy posiadasz doświadczenia na stanowisku moda/mg?: Tag. c:
Czy jesteś w stanie poświęcić czas dla forum, conajmniej tyle by w czasie wyznaczonym przez regulamin odpisać graczom?: Haii. Jestem we wtorki, czwartki, piątki, soboty i niedziele, a w poniedziałki i środy siedzę z telefonu, więc też dam radę odpisać.
Czy znasz regulamin forum (radzę go przeczytać by nie było nieporozumień)?: Oczywiście.
Napisz 5 linijkowy odpis mg:*
Promienie słoneczne przyjemnie łaskotały cię w policzki, podczas gdy ty błądziłaś myślami nie wiadomo gdzie. Pewnie dlatego też nie zauważyłaś stadka Pidgey'i, które właśnie wyjadały okruszki chleba z chodnika. Wszystkie naraz poderwały się do góry, a ty zlękłaś się i potknęłaś. Kątem oka dojrzałaś, że jeden z poke ptaszków nie odleciał za innymi. Próbował machać skrzydłami, ale jedno bezradnie zwisało i przynosiło biedakowi ból. Szybko się podniosłaś i powoli podeszłaś do poszkodowanego.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptyWto 05 Lis 2013, 18:32

Spoko. Obydwoje otrzymujecie działy.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
McClane
Mistrz Gier
McClane

Liczba postów : 67

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptySro 11 Gru 2013, 14:24

Dostałem pw z zaproszeniem, które odczytałem jako prośbę o pomoc, a potrzebującym zawsze należy pomagać Smile. W każdym razie, Fallen z TinTower, persona dzięki której pbf na wspomnianym forum żyje i się wciąż rozwija Smile
Tymczasowo daje podanie na mg, zaś wypełnienie drugiej części umowy w postaci "świetny gracz", wypełnię z czasem, gdy poukłada mi się już wszystko w głowie Smile 

Czy posiadasz doświadczenia na stanowisku mg?: Jep, ale skoro nikt nie pyta, nie będę się nim chwalił.
Czy jesteś w stanie poświęcić czas dla forum, co najmniej tyle by w czasie wyznaczonym przez regulamin odpisać graczom?: Czas to nie problem, gorzej z chęciami, ale winienem je znaleźć Smile
Czy znasz regulamin forum (radzę go przeczytać by nie było nieporozumień)? Owszem.
Jestem zbyt leniwy by napisać to tak z buta, więc wklejam jeden z moich odpisów z tego tygodnia Smile

Choć but przeniknął przez głowę przeciwnika, ostrze miecza sięgnęło drugiego robota. Wstrząs uderzenia stalą o kamień, było tak potężny, iż gdyby nie to, że Elmo był przyczepiony do twojej ręki, z pewnością upuściłbyś oręż. Zamiast tego poczułeś ból porównywalny do tego jakbyś sam gołą pięścią uderzył adwersarza. Kolejne cięcia szły już łatwiej, a ból zdawał się być nie odczuwalny. Jednak bokser podniósł gardę, ograniczając siłę i skuteczność twoich ciosów. W tym czasie, kątem oka, wypatrzyłeś jak karateka szykuje atak z boku. Otwarte dłonie wraz ze małym wzrostem wskazywały, że może mieć zamiar cię przewrócić.
- Czy byłeś kiedyś łaskotany od środka? - Usłyszałeś telepatyczne pytanie swojego pokemona.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptySro 11 Gru 2013, 18:07

Good, robię test.
Powrót do góry Go down
Kolonista

Kolonista

Liczba postów : 256

Karta Postaci
Starter: Shinx

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptySob 11 Sty 2014, 23:32

Czy posiadasz doświadczenia na stanowisku moda/mg?: Zawsze byłem graczem, lecz teraz chce się wziąć do roboty.
Czy jesteś w stanie poświęcić czas dla forum, co najmniej tyle by w czasie wyznaczonym przez regulamin odpisać graczom?: Mam dużo czasu, będę się starał mieć zawsze ostatni wpis. (jak wena będzie, może po 2/3 odpisy dziennie)
Czy znasz regulamin forum (radzę go przeczytać by nie było nieporozumień)?: Znam.
Napisz 5 linijkowy odpis mg:*
Ciemno, zimno, a ty nadaj wędrujesz w poszukiwaniu jakiegoś schronienia.
Twój pokemon po ostatniej walce jest ciężko ranny, a ty starasz się mu pomóc, chociaż nie za dobrze Ci to wychodzi.
Gdzieś w oddali zauważyłeś małą, drewnianą chatkę,bez chwili zastanowienia ruszasz tam w poszukiwaniu pomocy.
Kiedy zapukałeś do drzwi, twoim oczom ukazał się mężczyzna w podeszłym wieku, wyraźnie zdziwiony twoim przybyciem.
-Hej chłopcze, widzę po twojej minie, że musiało Ci się stać coś złego.Wejdź, śmiało.

/powiększyła mi się liczba linijek, w podglądzie było 5.
Powrót do góry Go down
Lizzy

Liczba postów : 119

Karta Postaci
Starter: Chimchar

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptyNie 12 Sty 2014, 00:49

Czy posiadasz doświadczenia na stanowisku moda/mg?:Tak, jestem MG na innym PokePBF, a tutajbyłam, jednak przez pewien czas nie wchodziłam i straciłam stanowisko.
Czy jesteś w stanie poświęcić czas dla forum, conajmniej tyle by w czasie wyznaczonym przez regulamin odpisać graczom?:Owszem! Teraz mam całe mnóstwo czasu.
Czy znasz regulamin forum (radzę go przeczytać by nie było nieporozumień)?:Oczywiście Smile
Spojrzała na Ciebie ze zdziwieniem. Chyba nie miała zamiaru być miła, bo po chwili zmarszczyła brwi. Twój Shinx schował się za Tobą, nie był zbytnio odważny. Spojrzałeś przez okno - śnieg prószył delikatnie, jednak ziemia była usłana białym puchem. No tak, zima przecież w pełni! Kanto pokrywał śnieg. Teraz czas już udać się do Profesora i zejść Siostrze Joy z oczu. Czy ktokolwiek, swoją dorgą, widział kiedyś zirytowaną siostrę Joy?
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptyNie 12 Sty 2014, 14:06

Dobra, robię obojgu testy.
Powrót do góry Go down
luk1313

luk1313

Liczba postów : 178

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 EmptyWto 14 Sty 2014, 14:20

Czy posiadasz doświadczenia na stanowisku moda/mg?: Tak oczywiście.
Czy jesteś w stanie poświęcić czas dla forum, co najmniej tyle by w czasie wyznaczonym przez regulamin odpisać graczom?: Tak, choć może się zdarzyć jeden dzień nieobecności, ale nie omieszkam napisać.
Czy znasz regulamin forum (radzę go przeczytać by nie było nieporozumień)?: Tak
Tak, nareszcie. Twoja pierwsza przygoda! To musi być coś wspaniałego dla młodego trenera. Mając przy boku Chimchar'a i Sigilyph 'a mogłeś być spokojny o złapanie jakiegoś wartościowego pokemona, ale pierwsze co ujrzałeś to pospolity Caterpie. Nie zwracałeś na niego uwagi, ponieważ stałeś przed wielki lasem! Wchodząc do niego zauważyłeś tabliczkę.

Było trzech braci
Jeden wybrał Mrok
Drugi wybrał Ogień
Trzeci wybrał Stal
Ty co wybierzesz?

Za tabliczką było widać już tylko trzy rozgałęzienia, ale żadne nie było opisane, zrobiłeś mały krok i usłyszałeś chrapanie. Był to śpiący Pidgey, który odpoczywał za tablicą.

P.S.
Chęć bycia Modem Smile: Chciałbym zostać modem jeśli chodzi o Liderów sal i koordynatorskie zawody, jeśli kiedykolwiek coś takiego będzie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Wybory - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wybory   Wybory - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Wybory
Powrót do góry 
Strona 2 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Sprawy Forum :: Wybory-
Skocz do: