| Shadic vs. Misty | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Makrosek
Liczba postów : 713 Join date : 26/02/2014
| Temat: Shadic vs. Misty Pią 07 Mar 2014, 17:11 | |
| Wszedłeś do sali w Cerulean i ujrzałeś rudą kobietę średniego wzrostu. Była to liderka; Misty. Wyzwałeś ją na pojedynek. Misty Starmie-100% Staryu-100% Arc Storm ???-100% ???-100% Arena: Staw z małą wysepką pośrodku. | |
|
| |
Shadic
Liczba postów : 755 Join date : 03/12/2013 Age : 31 Skąd : Osuchów
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Eevee
| Temat: Re: Shadic vs. Misty Pią 07 Mar 2014, 17:45 | |
| Wypuściłem Electro na pierwszy ogień. Miał przewagę typu więc powinienem co najmniej jednego poka liderki mieć z głowy... chyba. - Electro, Ładowanie, następnie seria Promieni Ładunków. Potem znowu Ładowanie i atak Grzmotem. Staraj się unikać ataków przeciwnika, w razie kłopotów wystrzel się w górę używając Promieni Ładunków | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Shadic vs. Misty Sob 08 Mar 2014, 11:33 | |
| Liderka wypuściła starmie. Nie pozwalał on ładować się twojemu pokemonowi naprzemiennie atakując Bąbelkowym promieniem i wodną bronią. Twój pokemon uniknął tych ataków po czym użył grzmotu trafiając idealnie starmie. Pokemon liderki schował się pod wodę. Ujrzałeś parę feebasów przy brzegu. Misty Starmie-90% Staryu-100% Arc Storm Electrode-100% ???-100% Arena: Staw z małą wysepką pośrodku. Uwaga! W wodzie żyją pokemony!
Ostatnio zmieniony przez Makrosek dnia Sob 08 Mar 2014, 23:04, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shadic vs. Misty Sob 08 Mar 2014, 21:22 | |
| - Cholera... - mruknąłem nie zadowolony. Nie mogłem zaatakować elektrycznymi atakami, nie robiąc krzywdy innym Pokemonom Musiałem coś szybko opracować. -Electro używaj Ładowania czekając na przeciwnika. Gdy wyskoczy z wody użyj Promieni Ładunków by posłać go na drugi koniec areny a następnie zaatakuj Grzmotem! Postaraj się nie trafić tutejszych Pokemonów i rób uniki przed atakami. | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Shadic vs. Misty Sob 08 Mar 2014, 23:04 | |
| Twój pokemon naładował się i zaatakował przeciwnika z taką siłą że ten wpadł do wody nie dla przyjemności. Następnie starmie oddał sobie wodną bronią, nie wyżądziło to szkody twojemu pokemonowi. Misty Starmie-60% Staryu-100% Arc Storm Electrode-90% ???-100% Arena: Staw z małą wysepką pośrodku. Uwaga! W wodzie żyją pokemony! | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shadic vs. Misty Sob 08 Mar 2014, 23:14 | |
| - Świetne wykonanie stary. Dobra teraz zaatakuj od razu serią Promieni Ładunków, a potem sypnij mu Grzmotem. Nim się pozbiera popraw mu kolejną serią Promieni Ładunków i zakończ Grzotem. Pamiętaj żeby nie atakować gdy jest w wodzie, by nie zranić innych Pokemonów oraz o unikach | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Shadic vs. Misty Sob 08 Mar 2014, 23:17 | |
| Starmie nie wychodziła z wody a twój pokemon stał jak głupi. Chyba twoja taktyka nie była dokładna. Jedyne co cię zainteresowało to śmiech Misty. Misty Starmie-60% Staryu-100% Arc Storm Electrode-90% ???-100% Arena: Staw z małą wysepką pośrodku. Uwaga! W wodzie żyją pokemony! | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shadic vs. Misty Sob 08 Mar 2014, 23:26 | |
| - Grasz na czas co? Spoko mam plan na takie właśnie okazje - mruknąłem wycofując Electro do Balla nadszedł czas na mojego "asa w rękawie" - Xande do dzieła! Uderz przeciwnika Smoczym Ogonem. Następnie Zaatakuj Grzmotem i zamroź przeciwnika Zamiecią. Potem powtórz Smoczy Ogon i zaatakuj Grzmotem. | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Shadic vs. Misty Nie 09 Mar 2014, 11:57 | |
| Xande nie wiedział gdzie jest przeciwnik, zaatakował w wodę raniąc pokemony żyjące tam. Misty zrobiła straszną minę, a po chwili uśmiechnęła się i rzekła. -W środku żyją gyardosy, nie lubią innych pokemonów. Misty Starmie-60% Staryu-100%
Arc Storm Electrode-90% Dragonair-100% Arena: Staw z małą wysepką pośrodku. Uwaga! W wodzie żyją pokemony! | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shadic vs. Misty Wto 11 Mar 2014, 20:31 | |
| Westchnąłem masując się po skroni. Wpadłem na pewien pomysł dość ryzykowny, ale może się powieść. - Xande zamknij oczy i odpręż się - zakomunikowałem smokowi. Sam również zamknąłem oczy wyciszając się wewnętrznie. Wsłuchiwałem się w odgłosy w oczekiwaniu na atak przeciwniczki. Gdy do moich uszu dotarł głośny plusk krzyknąłem - Teraz! Zamroź pole Zamiecią a potem zaatakuj Piorunem! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Shadic vs. Misty | |
| |
|
| |
| Shadic vs. Misty | |
|