| Shadic vs Filipos | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Shadic
Liczba postów : 755 Join date : 03/12/2013 Age : 31 Skąd : Osuchów
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Eevee
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Pią 07 Lut 2014, 16:03 | |
| - Vennie odpieraj ich ataki Lodowym Promieniem! Postaraj się ich zamrozić by Shadow móg się uwolnić. Shad rozkrusz lód Hiper Głosem. Gdy się uwolnisz wesprzyj Vennie Kulami Cienia. Atakujcie bez przerwy póki Vennie ich nie zamrozi. Jeśli jakiś atak nie zostanie odparty róbcie uniki. | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Pią 07 Lut 2014, 18:31 | |
| Żaden pokemon nie zdołał zaatakować. Cała pustynia została zalana wodą tworząc wielkie jezioro! Wszystkie pokemony się topią!(Po coś są inne portale ;p)
Shadic Shady - 59% TOPI SIĘ -5% co rundę Vennie - 60% TOPI SIĘ -5 co rundę
Filip Skiddo - 27% TOPI SIĘ -5% co rundę Wingull 60% TOPI SIĘ -5 co rundę.
Pogoda: Słońce Arena: Pustynia zmieniła się w jezioro jeśli trenerzy czegoś nie zrobią ich pokemony wpadną na pole siłowe i zemdleją. Podpowiedź: Portale dwa zostały tam idź i nie giń tu.
Kolejka: Shadic, Filip, Ja | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Pią 07 Lut 2014, 18:39 | |
| - Dobra... Shad, Vennie skierujcie się do portalu z wulkanem. Vennie gdy tylko przejdziecie przez portal zamroź Skiddo i Wingulla Lodowym Promieniem. Shadow ty zaatakuj Skiddo serią Kul Cienia. Potem razem z Vennie atakujcie Wingull kombinacją Lodowego Promienia i Kuli Cienia. | |
|
| |
Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Pią 07 Lut 2014, 20:08 | |
| - Zróbmy im na złość! Skiddo złap się Wingull używając dzikich pnączy i lećcie do niebios, czyli do ostatniego portalu! Wingull użyj wtedy tańca deszczu! Jak by się zdecydowali was odwiedzić to ty Wingull wodna broń, a ty Skiddo pasożytnicze nasionko! Skiddo nie puszczaj Wingull i trzymaj się jej mocno! - Tak, ryzykowna strategia... ale to tylko walka treningowa, zero presji, mogę zwyciężyć, ale nie muszę. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Sob 08 Lut 2014, 12:05 | |
| Wingull złapała Skiddo i poleciała z nim do portalu niebios. Wingull użyła tańca deszczu przez co zregenerowała siły. Skiddo upadł na chmury, ale w końcu są nierozpuszczalne i biegać tam może stado Taurosów. Vennie i Shad weszli do portalu wulkanu. Nie było tam przeicwników i niestety nie zaatakowali.
Shadic Shady - 54% Vennie - 55%
Filip Skiddo - 22% Wingull 61%
Arena Skiddo i Wingull Niebiosa. Chmury są jak sufit i służą też do chodzenia. Nie rozpływają się i Skiddo spokojnie może sobie po nich chodzić. Ciężej jednak mu się tam porusza.
Eevee i Zigzagoon Wulkan. Jest tam mały gejzer. Podłoga parzy w łapy i ciężko tam walczyć. Jest tam pare gorących kamieni.
Pogoda: Skiddo i Wingull: Pada deszcz.
Eevee i Zigzagoon Gorąco
Kolejka: Filip, Shad, Ja | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Sob 08 Lut 2014, 12:38 | |
| - Poczekajcie sobie na nich, wiadomo że wejdą przez portal więc skupcie się na nim! Jak tylko wejdą to ty Skiddo pasożytnicze nasionko, a ty Wingull ultra dźwięki, a potem ostry liść i wodna broń! Nie dajcie się im zaskoczyć, poczekamy sobie na nich aż sami przyjdą! - Nie miałem najmniejszej ochoty sam iść na ten wulkan, Wingull by se tam jako tako poradziła, ale Skiddo... | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Nie 09 Lut 2014, 12:34 | |
| - Spoko ja mam czas. Vennie, Shad znajdźcie sobie jakieś w miarę bezpieczne miejsce i czekajcie aż przeciwnicy raczą do was przyjść. Gdy się pojawią zasypcie ich sprawdzoną komninacją Lodowego Promienia i Kuli Cienia. - powiedziałem drapiąc się po nosie. Skoro chce grać na czas to sobie na nas poczeka. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Nie 09 Lut 2014, 12:38 | |
| Ja: Shad i Vennie są w wulkanie, a Wingull i Skiddo w niebiosach! Cóż to za walka!
Shadic Shady - 54% Vennie - 55%
Filip Skiddo - 22% Wingull 61%
Arena Skiddo i Wingull Niebiosa. Chmury są jak sufit i służą też do chodzenia. Nie rozpływają się i Skiddo spokojnie może sobie po nich chodzić. Ciężej jednak mu się tam porusza.
Eevee i Zigzagoon Wulkan. Jest tam mały gejzer. Podłoga parzy w łapy i ciężko tam walczyć. Jest tam pare gorących kamieni.
Pogoda: Skiddo i Wingull: Pada deszcz.
Eevee i Zigzagoon Gorąco
Kolejka: Shad, Filip, Ja | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Nie 09 Lut 2014, 12:50 | |
| - Nie ma co się spieszyć jeśli znaleźliście sobie kryjówkę. Czekajcie aż przeciwnicy tu wpadną. Wtedy zaatakujcie tak jak wcześniej wam powiedziałem - zakomunikowałem podopiecznym kontynuując tą grę psychologiczną. Wrazie gdyby przeciwnik dalej zwlekał wypróbuję pewien pomysł który wpadł mi do głowy. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Shadic vs Filipos Nie 09 Lut 2014, 12:54 | |
| - Poczekajcie sobie na nich, wiadomo że wejdą przez portal więc skupcie się na nim! Jak tylko wejdą to ty Skiddo pasożytnicze nasionko, a ty Wingull ultra dźwięki, a potem ostry liść i wodna broń! Nie dajcie się im zaskoczyć, poczekamy sobie na nich aż sami przyjdą! - Wypowiedziałem dokładnie te same komendy, bo sytuacja się nie zmieniła. Ta zabawa zaczynała mnie nudzić, ale wiedziałem że wycieczka na wulkan zakończy się niemiłą niespodzianką dla moich pokemonów, wolałem jeszcze trochę poczekać. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Shadic vs Filipos | |
| |
|
| |
| Shadic vs Filipos | |
|