PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Informacje

Go down 
AutorWiadomość
Lizzy

Liczba postów : 119

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Chimchar

Informacje Empty
PisanieTemat: Informacje   Informacje EmptyWto 29 Paź 2013, 14:09

Żeby wszystko było jasne, dodam kilka zasad.

1. Jeżeli szukasz MG - powieściopisarza, źle trafiłeś. Nie, nie piszę niewiarygodnie długich postów, opisuję w większości na tyle, na ile mi wena pozwala - wolę opisać tak, by wszyscy zrozumieli, niż woalować w niewiarygodne opisy, z których nic nie wyniknie. Możesz się spodziewać czegoś więcej niż 5 linijek, ale bez przesady.

2. Nie gryzę. Jak masz pomysł, prośbę, czy coś, napisz na PW - odpiszę, zastanowię się, razem na pewno do czegoś dojdziemy.

3. NIENAWIDZĘ błędów, czy to interpunkcyjnych, czy to ortograficznych, aczkolwiek wiem, że się zdarzają. Nie będę tolerować zdań typu

"Wziołem Espurra na ramię żeby odpoczą bo był zmęczony po walce ale nie chciałem rzeby sie lenił."

Ortografia, interpunkcja. Nie masz pewności - Odsyłam do magicznej księgi zwanej... SŁOWNIKIEM.

4. Lubię płynną grę, nie przepadam za czekaniem tydzień na odpis, jednak jeśli tak się zdarzy, napisz i wytłumacz. Ze swojej strony też poinformuję, jeśli dłużej nie będę mogła odpisać. MG to też cżłowiek, podobnie jak gracz Smile

5. Preferuję grę w Kanto i Johto, Hoenn przełknę, Unovy nie przyjmę. Po prostu nie potrafię tam prowadzić gry. Kalos - Bogowie, w życiu nie widziałam tego regionu. Jednak będę się starała jak mogła. W końcu gra ma być przyjemnością.

6. Możliwe jest u mnie granie wieloosobowe, jednak w takim przypadku odbywa się to nieco inaczej, informacje są w temacie z moim eMGieowaniem Very Happy

ZAPRASZAM DO GRY - wbrew pozorom nie gryzę i staram się rozwiązywać problemy pokojowo Smile
Powrót do góry Go down

Informacje
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Informacje od Gracza do MG (i odwrotnie)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: