Żeby wszystko było jasne, dodam kilka zasad.
1. Jeżeli szukasz MG - powieściopisarza, źle trafiłeś. Nie, nie piszę niewiarygodnie długich postów, opisuję w większości na tyle, na ile mi wena pozwala - wolę opisać tak, by wszyscy zrozumieli, niż woalować w niewiarygodne opisy, z których nic nie wyniknie. Możesz się spodziewać czegoś więcej niż 5 linijek, ale bez przesady.
2. Nie gryzę. Jak masz pomysł, prośbę, czy coś, napisz na PW - odpiszę, zastanowię się, razem na pewno do czegoś dojdziemy.
3. NIENAWIDZĘ błędów, czy to interpunkcyjnych, czy to ortograficznych, aczkolwiek wiem, że się zdarzają. Nie będę tolerować zdań typu
"Wziołem Espurra na ramię żeby odpoczą bo był zmęczony po walce ale nie chciałem rzeby sie lenił."
Ortografia, interpunkcja. Nie masz pewności - Odsyłam do magicznej księgi zwanej... SŁOWNIKIEM.
4. Lubię płynną grę, nie przepadam za czekaniem tydzień na odpis, jednak jeśli tak się zdarzy, napisz i wytłumacz. Ze swojej strony też poinformuję, jeśli dłużej nie będę mogła odpisać. MG to też cżłowiek, podobnie jak gracz
5. Preferuję grę w Kanto i Johto, Hoenn przełknę, Unovy nie przyjmę. Po prostu nie potrafię tam prowadzić gry. Kalos - Bogowie, w życiu nie widziałam tego regionu. Jednak będę się starała jak mogła. W końcu gra ma być przyjemnością.
6. Możliwe jest u mnie granie wieloosobowe, jednak w takim przypadku odbywa się to nieco inaczej, informacje są w temacie z moim eMGieowaniem
ZAPRASZAM DO GRY - wbrew pozorom nie gryzę i staram się rozwiązywać problemy pokojowo