PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra ZombieKenobie

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

Gra ZombieKenobie Empty
PisanieTemat: Gra ZombieKenobie   Gra ZombieKenobie EmptyWto 24 Lip 2018, 17:28

Nareszcie nadszedł dzień, w którym opuściłaś rodzinne rejony i rozpoczęłaś fascynującą podróż Pokemon. Dlaczego tak długo z tym zwlekałaś? Cóż, prawdopodobnie sama nie wiedziałaś. Widząc oddalające się niewysokie budynki Twinleaf, biegające wokół stworki i czując w dłoni pokeballa z Magikarpiem, mogłaś śmiało stwierdzić, że wszystko zapowiadało się nieźle. Nawet pogoda - ostatnio trochę kapryśna i nieprzyjemna - uległa pozytywnej przemianie specjalnie na ten dzień. Najwidoczniej wszystko miało pójść po Twojej myśli.
Obecnie stajesz przed trudnym wyborem - na zawsze opuszczasz rodzinne miasteczko czy idziesz spędzić trochę czasu wśród dobrze znanych pokemonów z pobliskiego jeziora Varity?
Powrót do góry Go down
ZombieKenobi

Liczba postów : 6

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

Gra ZombieKenobie Empty
PisanieTemat: Re: Gra ZombieKenobie   Gra ZombieKenobie EmptySro 25 Lip 2018, 23:04

Wiem, że jeśli chcę się stać mistrzem albo chociażby porządnym trenerem, to potrzebuję pokemonów, które mogłabym trenować. Rozważam zboczenie z drogi, żeby po raz ostatni na długi czas, a może i na zawsze przespacerować się nad jezioro, nad którym spędziłam tak dużo czasu. Mam wrażenie, że jeśli tam pójdę, już nigdy nie odważe się wyjechać i szybko zawrócę do domu. Dlatego zaciskam rękę na pokeball'u dodając sobie odwagi i idę dalej przed siebie opuszczając miasteczko. Opuszczając wszystko co znam.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

Gra ZombieKenobie Empty
PisanieTemat: Re: Gra ZombieKenobie   Gra ZombieKenobie EmptySob 28 Lip 2018, 12:59

Obejrzałaś się jedynie raz. Widziałaś znikający dom burmistrza, uciszające się krzyki wesołych dzieci, którymi miałaś okazję chwilę się opiekować... no ale odeszłaś. Szłaś i szłaś, po drodze obserwując stada Starly, Bidoofów i Kricketot'ów. Czasem trafił się jakiś Nidoran, innym razem Doduo lub Growlithe.Wszystkie stworki żywiły się okolicznymi trawami, ewentualnie karmami, które zostawiali trenerzy z pobliskich miast.
Idziesz dalej - do Santgem, czy zostajesz tutaj i łapiesz stworki?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Gra ZombieKenobie Empty
PisanieTemat: Re: Gra ZombieKenobie   Gra ZombieKenobie Empty

Powrót do góry Go down

Gra ZombieKenobie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Gry :: MG Joker-
Skocz do: