PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

KP Slasha

Go down 
AutorWiadomość
Chomikeł

Chomikeł

Liczba postów : 22

KP Slasha Empty
PisanieTemat: KP Slasha   KP Slasha EmptyCzw 02 Lip 2015, 16:28

Imię "Ksywka" nazwisko: Steve "Slash" Wayne
Data urodzenia i wiek: 1980
Wygląd: KP Slasha 718d6057dcd46c1ee08ad61adffdf93d
Rodzime miasto/Miasto startu i region: Palet Town/Celadon City: Kanto
Charakter postaci: Dla przeciwników bezlitosny. Dla swoich Pokemonów, wręcz przeciwnie. Podporządkowany członkom wyższych szczebli. Nie lubi się kłócić. Mało mówny.
Historia: Pewnie chcesz wiedzieć jak przeszło mi dzieciństwo? Nie był to zbyt coekawy okres. Mocne 2/10. Szkoła trenerska itd... Aż w końcu ukończyłem szkołę. Mogłem mieć startera. Dalej wszystko było by normalnie, sale, Ligii, marzenia o byciu najlepszym... Ale to wszystko legło w gruzach. Wszystkie startery zostały zabrane. Charmander, Squirtle i Bulbasaur. Nawet Pikachu! Dostałem tylko Pokeballa i radź se sam. Udało mi się złapać Zubata. Bardzo się z nim polubiłem. Tylko że, Zubat nie jest za mocnym Pokemonem. Każdy mnie pokonywał. Uznałem że dość tego! Usłyszałem w radiu o napadzie na laboratorium Oaka. Przez Team Rocket. Postanowiłem wtedy do nich dołączyć. Teraz jetsem jednym z ich członków. Pracuje w bazie pod kasynem. Słyszałem o planach ataku na Silph.Co oraz Pokemon Tower. Nie wiem co będzie dalej, ale będę wierny Teamowi Rocket i Giovanniemu!

Skany:
Nazwa Pokemona: Zubat M
KP Slasha Zubat-2
Poziom: 5
Typ: TRUCIZNA
Łańcuch ewolucji: Zubat-(22 lvl)->Golbat-(<3)->Crobat
Obecne Ataki: Wysysanie życia (Leech Life) | Ultradźwięki (Supersonic) | Zauroczenie (Attract)
Reszta ataków: -
Charakter i historia: Pokemon otrzymany jako początkujący członek Team Rocket. Jest ślepo posłuszny rozkazom trenera.
Zdolność: Wewnętrzne skupienie (Inner Focus) - Pokemon jest chroniony przed wzdrygnięciem (flinch).
Trzymany przedmiot: -
Istotne lokacje: Baza Rakietowców
Ball: Rocketball

Starter: Zubat
Cele podróży: Pomóc Teamowi Rocket przejąć władzę i piąć się w górę w pozycji.
Powrót do góry Go down

KP Slasha
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: