Chomikeł
Liczba postów : 22 Join date : 02/07/2015
| Temat: KP Slasha Czw 02 Lip 2015, 16:28 | |
| Imię "Ksywka" nazwisko: Steve "Slash" WayneData urodzenia i wiek: 1980 Wygląd: Rodzime miasto/Miasto startu i region: Palet Town/Celadon City: Kanto Charakter postaci: Dla przeciwników bezlitosny. Dla swoich Pokemonów, wręcz przeciwnie. Podporządkowany członkom wyższych szczebli. Nie lubi się kłócić. Mało mówny. Historia: Pewnie chcesz wiedzieć jak przeszło mi dzieciństwo? Nie był to zbyt coekawy okres. Mocne 2/10. Szkoła trenerska itd... Aż w końcu ukończyłem szkołę. Mogłem mieć startera. Dalej wszystko było by normalnie, sale, Ligii, marzenia o byciu najlepszym... Ale to wszystko legło w gruzach. Wszystkie startery zostały zabrane. Charmander, Squirtle i Bulbasaur. Nawet Pikachu! Dostałem tylko Pokeballa i radź se sam. Udało mi się złapać Zubata. Bardzo się z nim polubiłem. Tylko że, Zubat nie jest za mocnym Pokemonem. Każdy mnie pokonywał. Uznałem że dość tego! Usłyszałem w radiu o napadzie na laboratorium Oaka. Przez Team Rocket. Postanowiłem wtedy do nich dołączyć. Teraz jetsem jednym z ich członków. Pracuje w bazie pod kasynem. Słyszałem o planach ataku na Silph.Co oraz Pokemon Tower. Nie wiem co będzie dalej, ale będę wierny Teamowi Rocket i Giovanniemu! Skany: Nazwa Pokemona: Zubat MPoziom: 5 Typ: TRUCIZNAŁańcuch ewolucji: Zubat-(22 lvl)->Golbat-(<3)->Crobat Obecne Ataki: Wysysanie życia (Leech Life) | Ultradźwięki (Supersonic) | Zauroczenie (Attract) Reszta ataków: - Charakter i historia: Pokemon otrzymany jako początkujący członek Team Rocket. Jest ślepo posłuszny rozkazom trenera. Zdolność: Wewnętrzne skupienie (Inner Focus) - Pokemon jest chroniony przed wzdrygnięciem (flinch). Trzymany przedmiot: - Istotne lokacje: Baza Rakietowców Ball: Rocketball Starter: Zubat Cele podróży: Pomóc Teamowi Rocket przejąć władzę i piąć się w górę w pozycji. | |
|