Kolonista
Liczba postów : 256 Join date : 24/12/2013 Skąd : Polonia
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Shinx
| Temat: Mały update do gier wieloosobowych. Czw 08 Maj 2014, 00:00 | |
| Myślałem ostatnio nad wprowadzeniem jednowątkowych przygód z udziałem kilku osób. Polegałyby one jak zwykłe na opisywaniu swojej przygody z wybranym moderatorem, który zostawałby przydzielony do tego działu/poddziału. Byłyby to przygody skupiające się tylko i wyłącznie na jednym celu, przykładowo wyprawa po unikalnego pokemona, balle, kamienie ewolucji. Takowe przygody zważając na ich długość i odpowiednią osobę, które by je prowadziła wymagałaby długich i spójnych odpisów, walki stałby się trudniejsze, a sam zarys fabularny bardziej szczegółowy i wciągający, niepolegający tylko na możliwości przejścia z punktu A-B. Idąc tym tropem liczba minimalnych linijek stałaby się wyższa, zarówno u prowadzącego moderatora, jak i u gracza, a przygoda działałaby jak znacznie ulepszone safari, nieograniczone lokalizacjami. Jak wam się to podoba, jest to pomysł mający na celu wprowadzenie trudniejszych gier, tym samym większego wysiłku gracza i logicznego myślenia. Oczywiście czekam na sugestie, gdyż pomysł nie jest do końca dopracowany i czegoś mi w nim brakuje. Dziękuje za uwagę. | |
|