PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Haru

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Makrosek

Makrosek

Liczba postów : 713

Gra Haru Empty
PisanieTemat: Gra Haru   Gra Haru EmptyNie 23 Mar 2014, 14:03

-Papa kochanie! Uważaj na siebie! I pamiętaj o tym abyś do nas pisał! Kochamy Cię! Ale idź już, im wcześniej wyruszysz tym bardziej owocna będzie twoja podróż! Powiedziała Ci macocha po czym ucałowała Cię w czoło. Ojczym nie był przy twoim odejściu z domu, musiał przesiadywać w pracy. Dał Ci za to list, miałeś go otworzyć gdy tylko wyruszysz z domu, może teraz jest odpowiednia chwila?
Twój ball ze stworkiem trząsł się, chyba chciał wyjść. Może choć na chwile pozwolisz mu wyjść i rozładować energię?
Chyba że pierw odczytasz list który powierzył Ci Kisuke.
Powrót do góry Go down
Haru

Liczba postów : 4

Gra Haru Empty
PisanieTemat: Re: Gra Haru   Gra Haru EmptyNie 23 Mar 2014, 17:04

- Do widzenia mamo! Na pewno was nie zawiodę, stanę się tak sławnym trenerem jak sam Ash Ketchum! - Odrzekłem po czym ruszyłem przed siebie, szkoda że tata nie mógł się z mną pożegnać, o właśnie, zostawił mi list. Widziałem jak pokeball z moim pokemonem zaczyna się trząść, zapewne chce wyjść. Nacisnąłem więc guziczek w biało- czerwonej kulce i wypuściłem go, nie będę go przecież przetrzymywać w ballu jeśli sobie tego nie życzy. Sam natomiast zabrałem się za czytanie listu.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

Gra Haru Empty
PisanieTemat: Re: Gra Haru   Gra Haru EmptyWto 01 Kwi 2014, 21:01

Larvitar stanłą koło Twojej nogi i zaczęliście dreptać przed siebie ku zachodzącemu słońcu...eee, ku górującemu słońcu. Ładny dzionek ptaszki śpiewają, ojciec w liście życzy powodzenia.
Wtem niemalże spod ziemi, a konkretnie z krzaków wuskoczył na Ciebie chłopak rzucając znane wszystkim pytanie - chcesz walczyć?
W ręce trzymał balla, więc można było się domyślić, zę o walkę Pokemon chodzi.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
Sponsored content

Gra Haru Empty
PisanieTemat: Re: Gra Haru   Gra Haru Empty

Powrót do góry Go down

Gra Haru
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: